säilytysjärjestelmä kodin varastotilaan

3CABAB20-ADE7-46DA-9DE8-D1B90A342128.JPG

kaupallinen yhteistyö, IKEA

Kotimme autokatoksen yhteyteen rakennettu lämmin varastotila on ollut tärviöllä, ja vailla sisusteita jo pian toista vuotta – eli siitä saakka, kun taloon on muutettu. Alkukeväästä isäni rakensi tilaan seinänlevyisen, lähes viisimetrisen puisen avohyllykön, joka on järkeistänyt varastotilaa valtavasti.

Tila kuitenkin kaipaa muutakin. Ainakin vaatetankoa, vetolaatikoita ja kustomoitua säilytystilaa, jotta tilan saa hyödynnettyä mahdollisimman tehokkaasti.

äää111 (1 of 1)-451.jpg
äää111 (1 of 1)-449.jpg
äää111 (1 of 1)-446.jpg
äää111 (1 of 1)-448.jpg

Käännyin tilan problemaattisuuden - pitkä ja kapea tila - vuoksi IKEAn ammattilaisten puoleen. Jyväskylässä viime viikon torstaina avattu IKEA Suunnittelustudio on konseptina täysin uusi Suomessa, ja tarjoaa nimensä mukaisesti monipuolisia suunnittelupalveluita kaikkiin kodin tiloihin. Kauniista näyttelytilasta löytyy mallikeittiöitä, olohuoneita, Home Smart- älykotiratkaisuja sekä unistudio, jossa pääsee koemakaamaan IKEAn patjavalikoimaa.

Uuden myymäläkonseptin ajatus on tarjota asiakkaille laadukasta ja ammattitaitoista asiakaspalvelua, ja tehdä kodin suunnittelusta entistä helpompaa. IKEA Suunnittelustudiosta ei voi fyysisesti ostaa mukaan IKEA tuotteita, vaan konsepti keskittyy ainoastaan suunniteluun ja inspiroitumiseen, ja suunniteltujen kokonaisuuksien tilaamiseen joko suoraan kotiin tai Postin noutopisteeseen toimitettavaksi.

IKEA Suunnittelustudiolle kannattaa varata suunnitteluaika, jotta suunnittelu onnistuisi mahdollisimman jouhevasti, eikä vapautuvaa henkilökuntaa tarvitsisi odotella suotta. Toki studioon voi kävellä myös suoraan, aikaa varaamatta - innostumaan, inspiroitumaan ja suunnittelemaan uusia ratkaisuja kotiin.

Chrome Legacy Window 16.6.2020 83343-001.jpg
Chrome Legacy Window 16.6.2020 83423-001.jpg

Suunnittelijan avustuksella luonnostelimme varastotilaamme yllä olevan JONAXEL- säilytyskokonaisuuden, joka monimuotoisuutensa johdosta sopii todella hyvin vaate- ja tavarasäilytystarpeeseemme.

Halusin vankan puuhyllyn vastapainoksi kevytrakenteisen säilytyskalusteen, jonka pääpaino on ilmavassa vaatesäilytyksessä eli enimmäkseen vaatetangoissa. Myös muutamia ulosvedettäviä lankakoreja ja avohyllyjä sisällytimme suunnitelmaan, joka on tarkoitus toteuttaa tulevana kesänä.

Kunhan vain ensiksi saan varaston raivattua ylösrakennuskuntoon.

äää111 (1 of 1)-444.jpg
äää111 (1 of 1)-445.jpg
Previous
Previous

Kesäfoccacia äidin tapaan

Next
Next

raikas kaalisalaatti kesäpöytään