kaikki niinkuin kuuluukin

äää111-1-of-1-297.jpg
äää111-1-of-1-303.jpg

kodin sisustus on pysynyt muutamaa detaljia lukuunottamatta täysin muuttumattomana siitä saakka, kun rakennusvaiheessa sisustuksen 3D-ohjelmalla hahmottelin – ja toki viimeistelin nykyiseen muotoonsa talon valmistuttua.

talon suunnittelussa paljon oli painoa paitsi tietenkin tilojen saumattomalla toimivuudella, myös kiintokalusteiden, kuten keittiön, visuaalisuudella. huolellinen tilasuunnittelu ja kiintokalusteiden huonekalumaisuus mahdollistaa muun kalustuksen pitämisen minimissään.

olen suosinut talon kalustamisessa klassikkohuonekaluja – ajaton muotoilu kestää aikaa, ja laatu kestää käyttövuosia. mikään huonekalu ei ole erityisen silmiinpistävä, eikä kyllästymisestä ole pelkoa. huonekalut myös sopivat poikkeuksetta kaikkialle taloon, joten sisustuksen kierrättäminen tilasta toiseen onnistuu myös vaivattomasti.

designklassikoiden lisäksi talossa on omatekoisia sekä kirpputorilta löytyneitä huonekaluja ja esineitä. rakastan virtaviivaisen designin yhdistämistä ajan tuomaan rösöisyyteen. kirpputorihankinnat ovat juuri niitä pieniä asioita, millä tuon särmää sisustukseen.

äää111-1-of-1-299.jpg

olen aiemmissa kodeissani huomannut pitkästyväni aika nopeasti vallitsevaan interiööriin ja tehnyt radikaalejakin muutoksia sisustuksessa. nyt ajatus kodin sisustuksen muuttamisesta toisenlaiseksi tuntuu vieraalta – kaikki on juuri niinkuin kuuluukin.

muutama kohta kodista toki hakee vielä muotoaan , kuten esimerkiksi makuuhuone. lähinnä kaipaan tilaan kaunista sängynpäätyä,  minkä ajattelin suunnitella ja tehdä itse. tästä varmasti kirjoitan lisää myös blogissa kunhan projekti etenee.

inspiroivaa viikkoa toivoen,

Tiiu Piret

äää111-1-of-1-298-2.jpg
Previous
Previous

unelmien untuvatakki

Next
Next

mene terapiaan