naiset kesälaitumella

96bfabb2-6142-474d-a0d0-2c1b47a2ffe5.jpg
9eba3c3f-1bd8-450c-a2b3-8adcf4d31151.jpg

siinä sitä on, kaksi naista laitumella – kaksi yhtä ailahtelevaa.

minua huvittaa suuresti avopuolisoni luonnehdinta siitä, miten olemme Clarissan kanssa aivan toistemme peilikuvia – yhtä säpäköitä, huomionkipeitä ja hetkessä nollasta sataan kiihtyviä. välillä yksioikoisia, välillä niin kovin lempeitä.

vaikkakin tämä luonnehdinta huvittaa, en silti sitä rehellisesti pysty kiistämäänkään.

olemme molemmat naiset olleet lomalla viimeiset kolme viikkoa – ennen muuta toisistamme. Clarissa on saanut nauttia rehellistä hevoselämää laitumella osana viiden tamman  laumaa. minä sen sijaan olen saanut nauttia hevosvapaasta, joka on tuntunut  enemmän lomalta kuin mikään aiempi loma – vaikka töissä olen ollut kuluneista kolmesta viikosta kaksi.

elämä ilman aikatuluja, kilpailumatkoja, valmennuksia, aamutalleja tai mitään muutakaan ylimääräistä työnteon lisäksi, on tuntunut taivaalliselta. oma oikea kesälomani siintää vielä edessä, mutta silti tuntuu että olisin ollut lomalla pienen ikuisuuden.

tämä kahden naisen hermoloma päättyy tänään kun hurja kuusivuotiaani palaa kotiin kuvien paratiisista. siirtymä työntekoon tulee varmasti aiheuttamaan hermoromahduksia ja hampaiden kiristelyä molemmissa vaaleaveriköissä, mutta ei sen väliä – on jo niin ikävä yhteisiä hetkiä.

ihanaa kesää toivoen,

Tiiu & Clarissa

henkeäsalpaavan hienot kuvat ovat Sanna Kostamon käsialaa.

d2fbd6d9-afdd-4d62-85ae-8408a477ed67.jpg
Previous
Previous

paahteista paellaa & limeaiolia

Next
Next

ihanan isoja asioita