unelmien kylpyhuone

spa2.jpg

nyt kun talossa on asunut jo muutaman kuukauden, on jo jotain aitoa sanottavaakin tilaratkaisuiden onnistumisesta ja toimivuudesta.

ison makuuhuoneen yhteydessä oleva spa-kylpyhuone on osoittautunut juuri niin ihanan ylelliseksi arjen piristeeksi kuin oli tarkoituskin. tila on todella väljä ja kaikin puolin toimiva - wc-istuimen ja suihkun erottava huomaamaton nivelsaranainen lasiseinä toimii sekin loistavasti vaikka onkin mitoitettu mahdollisimman kapeaksi. 

peilin läpi asennettu piilohana on ollut käytössä odotettua toimivampi, ja valtaisa peili on yllättävän helppo pitää puhtaana - eihän se todellisuudessa likaannu juurikaan kuin tuolta hanan roiskealueelta. 

kylpyhyoneesta on välitön käynti käytävämäiseen vaatehuoneeseen, jossa toisella puolen on karmiton peiliovi, ja toisella puolen karmiton satiinilasi. ikkunaa vastapäätä tietoisesti asennettu peili maksimoi luonnonvalon, ja antaa lisää tilan tuntua vaatehuoneeseen. liukuovitoteutus oli kapeahkoon käytävämalliseen tilaan ainoa toimivaksi osoittautunut ratkaisu, vaikka alkuun kovasti olisin toivonut tavallisia komero-ovia kauniilla nuppivetimillä. hyvä näin - nyt molemmin puolin vaatehuonetta pystyy operoimaan saman aikaisesti vaivatta, ilman että ovien kanssa tarvitsee puljata. 

vaatehuoneen toisesta päästä on käynti kodinhoitohuoneeseen, mikä on pyykkiruljanssin hoitamisen kannalta aivan loistava yhdistelmä - likapyykit saa suoraan kodinhoitohuoneen komeroissa sijaitseviin pyykkikoreihin, ja puhtaat vaatteet puolestaan saa nopeasti suoraan vaatehuoneen kaappeihin.  kodinhoitohuoneen esittelen pian omana postauksenaan kunhan saan pienen seinädetaljin fiksattua paikoilleen. 

aurinkoista viikkoa toivoen, 

Tiiu Piret xx

spa.jpg
spa3.jpg
spa4.jpg
spa5.jpg
spa8.jpg
spa9.jpg
spa6.jpg
Previous
Previous

suloinen maapähkinäsoosi

Next
Next

jokapäiväinen smoothiepuuro