hevosauton interiööri uusiksi

äää111 (1 of 1)-426.jpg

kaupallinen yhteistyö, Siparila

Alkuvuodesta ostamani hevosauton sisätilojen pintaremontti on valmistunut. Kaikkinensa auto oli ikäänsä nähden todella hyvässä kunnossa, ja sisätiloista huomasi heti, että joku on tämän auton rakentanut ajatuksella. Asuintila on ilmava ja tilava, sisältäen nukkumatilat neljälle hengelle ja toimivan keittiön.

Seinän valkohopeinen kukkatapetti oli silmääni kuitenkin niin hirvittävä, että halusin tehdä pienen pintaremontin auton sisätiloihin. Mustavalkea tila kaipasi lämpöä ja puun tuomaa pehmeyttä, joten valitsin seinäverhoiluun Siparilan saarnipuisen Vire- paneelin, jonka kaunis profiili luo pienessäkin tilassa vaikuttavan tunnelman.

äää111 (1 of 1)-418.jpg
äää111 (1 of 1)-419.jpg
äää111 (1 of 1)-420.jpg

Seinämateriaalin vaihdon lisäksi päätyseinältä poistettiin vanha televisio telineineen tilaa viemästä, pöydän jalat vaihdettiin korkeudeltaan säädettäviin jalkoihin, jotta sohvanurkkauksen saa helposti muutettua leveäksi sängyksi, auton wc- tila uudistettiin siistiksi komerotilaksi ja kaikki pienet kauneusvirheet korjattiin.

Paneelin asennuksen yhteydessä seinän vesivalumien paljastamat vuotokohdat myös korjattiin katolta, ja auto huollettiin muutoinkin sisätiloiltaan täysin uuteen uskoon isäni toimesta.

Lopputuloksesta tuli aivan valtavan kaunis. Vähän jopa liian kaunis tietäen sen ratsastuskilpailuviikonloppujen kaaoksen, minkä keskiöön kaunis tila joutuu. Toisaalta uskon myös että kaunis ja kotoisa asuintila edistää kilpailumatkojen viihtyvyyttä aivan valtavasti, ja muistuttaa myös ylläpitämään siisteyttä kiireestä huolimatta.

Enää puuttuukaan sitten kilpailut, jotta tämän auton saisi tien päälle ja testiin!


* seinään käytetty paneeli on saatu

äää111 (1 of 1)-430.jpg
äää111 (1 of 1)-432.jpg
äää111 (1 of 1)-433.jpg
äää111 (1 of 1)-421.jpg
Previous
Previous

unelmia ja ginitonicceja

Next
Next

vinkit parempiin kotiburgereihin